Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Κηφισός Κάτω Τιθορέας-ΑΟ Καλαποδίου 2-1 για την 3η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΦ

Σε αγώνα για την τρίτη αγωνιστική της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Φθιώτιδας ο ΑΟ Καλαποδίου ηττήθηκε εκτός έδρας από την ομάδα του Κηφισού Κάτω Τιθορέας με 2-1. Επρόκειτο εξαρχής για ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα μας το πάλεψε και έχει δικαιολογημένα πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Κηφισού να προηγείται πολύ νωρίς, μόλις στο 8ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ σημειώθηκε με κεφαλιά το 1-0. Η συνέχεια του αγώνα (ο οποίος δεν είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες) ανήκε εξ' ολοκλήρου στον ΑΟΚ. Συγκεκριμένα, στο 25' κεφαλιά του Δημήτρη Δαλιάνη προσέκρουσε εντός περιοχής σε χέρι αντιπάλου, γεγονός που δεν έγινε αντιληπτό από το διαιτητή, με συνέπεια να μην καταλογιστεί ένα εμφανές πέναλτυ, που θα επέτρεπε στην ομάδα μας να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά, η ισοφάριση επιτεύχθηκε στο 48', όταν ο Δημήτρης Δαλιάνης έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάριου Ρηγινιώτη και σημείωε το 1-1. Στο 75' ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ του Κηφισού, μετά από μαρκάρισμα του Λιάσκου, και ενώ είχε προηγηθεί αγκωνιά στο Μάριο Ρηγινιώτη. Τελικώς, ο τερματοφύλακάς μας, Θανάσης Βούλγαρης, κατάφερε να αποκρούσει. Η ομάδα μας πίεσε για τη νίκη, αλλά δέχτηκε το γκολ που της στέρησε και την ισοπαλία στο 85', όταν μετά απο κόντρα σε σουτ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
 Επρόκειτο εξαρχής για ένα δύσκολο αγώνα σε μια δυνατή έδρα. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα στάθηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, την οποία της στέρησαν ο διαιτητής, αλλά και το γκολ που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα αγωνίστηκε με τους εξής: Βούλγαρης, Μοδιάτης Σ., Κωστόγιαννος, Λιάσκος, Μοδιάτης Αθ., Ρηγινιώτης, Κούκλαρης, Γκιουλέκας, Παλαμίδας Β., Δαλιάνης, Παλαμίδας Π. Αλλαγές: Σουροπάνης, Γιαννακός.
Πλέον όλοι ετοιμάζονται για τον επόμενο πολύ κρίσιμο αγώνα με την ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου, η οποία εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατή στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ευβοϊκός Λογγού-Αστήρ Αγίου Σεραφείμ   0-2
Κομνηνός Κόμνηνας-Πανζελιακός              5-3
Αγρότης Τραγάνας-ΣΑΜΕ Ρεγγίνι               4-0
Δάφνη Λιβανατών-Αετός Μενδενίτσας       4-1
Οπούντιος Μαρτίνου-Αταλάντη '92             1-0
Παμμωλιακός-Καινούριο                             2-1
Κηφισός-ΑΟ Καλαποδίου                           2-1

2 σχόλια:

  1. ksexases na anafereis kai oti sto 80 peripou kai eno to skor itan 1-1 o diaititis den mas edose gia deuteri fora katafanestato penalti se travigma se emena...istera pos na kerdisoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κηφισός έχει για προπονητή του τον Γιάννη Μαρτιναίο, παλιό ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού;

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή