Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ανακοινώσεις ΑΟ Καλαποδίου

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Καλαποδίου ανακοινώθηκαν τα εξής:
  • Σημειώθηκαν αντικαταστάσεις μελών στο Δ.Σ. της ομάδας μας. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κασούνης ορίστηκε β' μέλος αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Παπαλουκά, ο Στάθης Μαρκογιάννης αναπληρωματικό μέλος αντικαθιστώντας το Σταύρο Κορόμηλο, ενώ τη θέση του Γενικού Αρχηγού ανέλαβε ο Κώστας Γίδας, αντικαθιστώντας το Γιώργο Τριανταφύλλου. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε στα νέα μέλη σιδεροκέφαλοι και με κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.
  • Το Σάββατο 28/6/2014 θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καλαποδίου ο ετήσιος χορός της ομάδας μας. Θα μας διασκεδάσει η Αγγέλα Παπαδά με την ορχήστρα με παραδοσιακά αλλά και λαϊκά τραγούδια. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς!
  • Την Τετάρτη 9/4/2014 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Καλαποδίου φιλικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους του ΑΟ Καλαποδίου και τους παλαίμαχους του Λεβαδειακού. Ο αγώνας ήταν θεαματικός και με πολλές εντυπωσιακές φάσεις και βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 4-3. Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση της ομάδας μας δεξιώθηκε τους παλαίμαχους και των δύο ομάδων σε ταβέρνα του χωριού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου