Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΑΟ Καλαποδίου-Λεβαδειακός (Κ20) 0-2 (Φιλικό)

Την Κυριακή 10/8 η ομάδα μας έδωσε το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την ομάδα νέων του Λεβαδειακού. Το αποτέλεσμα ήταν νίκη των γηπεδούχων με 2-0, σε ένα ματς που ήταν αρκετά ποιοτικό, δεδομένης και της περιόδου προετοιμασίας που διανύουν οι 2 ομάδες. Η ομάδα του Λεβαδειακού παρουσιάστηκε πιο έτοιμη (εξάλλου σε λίγες μέρες ξεκινά και τις επίσημες υποχρεώσεις της) και με περισσότερες δυνάμεις και επικράτησε δίκαια, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική. Όσο για την ομάδα μας, το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Βέβαια η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά, πράγμα λογικό αν αναλογιστούμε ότι στο ρόστερ υπάρχουν σχεδόν 10 νέοι παίκτες πρώτης γραμμής. Στο πρώτο μέρος η ομάδα ξεκίνησε δυνατά και με διάθεση να πιέσει ψηλά και να κρατήσει τη μπάλα. Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και κατάφεραν να πετύχουν τα γκολ της νίκης στο 19' και στο 26' με τέρματα του Ντιμπάι. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας πίεσε περισσότερο και έφτασε κοντά στο αντίπαλο τέρμα, χωρίς να καταφέρει να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Εξάλλου στερήθηκε των υπηρεσιών ορισμένων παικτών, και συγκεκριμένα των Μίχα, Μαρτιναίου και Μπουρλή. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Καλαποδίου (Χρήστος Θεοχάρης): Σασιάκος (Γκουλής), Τσακαλίδης, Παπαγεωργίου (Αβράμπος), Αναγνώστου, Κατσαρός (Στάμος), Μπλαράς (Γρίβας), Στεργίου (Κοντελές), Καλλιώρας Β., Γούλας (Μπουρλής Π.), Μουτουσίδης [υπό δοκιμή] (Δαλιάνης), Καλλιώρας Ν.
Λεβαδειακός (Μπασαλά Τουρέ-Τάσος Παστός):  Δεληχατζής, Χατζηλάμπρος, Αθανασιάδης, Δάβρης, Σακκάς, Φιόρι, Χρυσικός, Ντιμπάϊ, Αλεξανδρής, Αγγελάτος, Τόπι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σμυρναίος, Κολέτσι, Αντωνιάδης,  Καψάσκης, Σπάρος,  Φατλί, Αναστασιάδης, Χασάϊ, Μπελίτσος,  Πολυτάρχος, Χωνευτίδης, Πρόβης, Γρηγοριάδης.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Θεοχάρης δήλωσε για το ματς: ''Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος και πιο ποιοτική ομάδα και μας κέρδισε δίκαια. Εμείς τώρα έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία αλλά ήμασταν καλοί και πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Θα δουλέψουμε τώρα σκληρά για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα.''

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η παρουσία περίπου 100 φιλάθλων του ποδοσφαίρου τόσο από το Καλαπόδι και τις γύρω περιοχές, όσο και από τη Λιβαδειά, καθώς και η παρουσία των Μπασαλά Τουρέ και Τάσου Παστού, δύο παικτών που έχουν διαγράψει μεγάλη πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Επόμενη φιλική αναμέτρηση την Τετάρτη 13/8 με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου εκτός έδρας.

*Η δήλωση του κ. Θεοχάρη και οι συνθέσεις των ομάδων προέρχονται από το www.stereasports.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου