Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Νέο μεταγραφικό ντεμαράζ από την ομάδα μας

Το Δ.Σ. του ΑΟ Καλαποδίου ανακοίνωσε την απόκτηση ακόμα 4 ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των:


  • Κάφαλη Κωνσταντίνου (γεν. 1978, προηγ. ομάδα Θύελλα Αγίου Δημητρίου): Πρόκειται για ικανότατο ποδοσφαιριστή, μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα μας. Αγωνίζεται ως εξτρέμ ή σέντερ φορ και έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος του 1998 με τον Πανιώνιο και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μας.
  • Αντωνίου Παναγιώτη (γεν. 1994, προηγ. ομάδα ΠΑΕ Λεβαδειακός): Πρόκειται για νεαρό πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος. Προέρχεται από την ομάδα Κ20 του Λεβαδειακού, της οποίας ήταν και αρχηγός κατά την περσινή περίοδο.
  • Πλατή Στέφανου (γεν. 1989, προηγ. ομάδα Ολυμπιακός Εξάρχου): Ικανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας.
  • Κοντελέ Λεωνίδα (γεν. 1998, προηγ. ομάδα Ποδοσφαιρική Ακαδημία Λοκρίδος): Νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μια παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας μας.


Ο Δημήτρης Γούλας αν δεν πάρει μεταγραφή θα παραμείνει στην ομάδα, αλλά δε θα υπολογίζεται από τον προπονητή και τη διοίκηση.
Η ομάδα μας, σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Θεοχάρη,  θα κινηθεί ακόμα για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου