Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Αταλάντη '92-ΑΟ Καλαποδίου 1-7 (Κύπελλο Φθιώτιδας-Α' Φάση)

Με νίκη και καλή εμφάνιση ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2014-2015 ο ΑΟ Καλαποδίου, καθώς επικράτησε με 7-1 εκτός έδρας της Αταλάντης '92. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των 2 ομάδων (τις οποίες χωρίζει μια κατηγορία) ήταν εμφανής, γεγονός το οποίο έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή μας, κ. Θεοχάρη, να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε νωθρή στο ξεκίνημα του αγώνα, παρόλα αυτά όσο περνούσε η ώρα τα πόδια των παικτών μας λύθηκαν και κατάφεραν να παρουσιάσουν μια όμορφη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτό τον τρόπο δεν έδωσαν σε κανένα σημείο του αγώνα το δικαίωμα στους αντιπάλους να αμφισβητήσουν την υπεροχή τους. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Μίχας (21' και 34'), Μαρτιναίος (32'), Δαλιάνης (37' και 65') και Κατσαρός (45' και 62'), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει προσωρινά στο 40'. Αγωνίστηκαν οι Σασιάκος, Τσακαλίδης, Παπαγεωργίου, Αβράμπος, Κατσαρός (Κοντελές), Αντωνίου, Μπλαράς, Μαρτιναίος (Μπουρλής Π.), Μίχας (Σουροπάνης), Καλλιώρας Ν. και Δαλιάνης.
Υπενθυμίζουμε ότι με τη νίκη αυτή η ομάδα μας πήρε απευθείας την πρόκριση για τους 16 του Κυπέλλου, καθώς περνάει το δεύτερο γύρο χωρίς αγώνα.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας το Σάββατο 13/9/2014 στην Κάτω Τιθορέα απέναντι στον τοπικό Κηφισό, στο πρώτο ματς του ΑΟΚ στα σαλόνια της Α' Κατηγορίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου