Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΣΦ : ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ - Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ 1 - 1

19-3-2016

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ - Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ 1 - 1


Δύο βαθμούς άφησε στο γήπεδο της ΕΠΣΦ ο Α.Ο.Καλαποδίου αφού ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με την αξιόμαχη ομάδα του Παγκρατιακού. Η ομάδα μας απέναντι σε μια καλά στημένη ομάδα δημιούργησε λίγες ευκαιρίες για γκολ και άνοιξε το σκορ μόλις στο 86' με εκτέλεση πέναλτι από τον Φωτόπουλο (Πέναλτι σε ανατροπή πάνω στον Καλλιώρα). Δύο λεπτά αργότερα το Παγκράτι ισόφαρισε με εκπληκτικό σουτ του Ο.Τσιγκόλη που έστειλε τη μπάλα στο δεξιό παραθυράκι του Σασιάκου.

Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα :

Στο 10' καλή εκτέλεση φάουλ του Βέλλιου απέκρουσε ο Τσαντήλας.

Στο 20' ο Καλλιώρας που έφυγε μόνος του προς την αντίπαλη εστία υποδείχτηκε κακώς σε θέση οφ-σαϊντ (καλυπτόταν από τον αντίπαλο).

Στο 33' από εκτέλεση κόρνερ του Muharremi ο Φωτόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 75' σουτ του Βέλλιου από καλή θέση απέκρουσε ο Τσαντήλας.

Στο 82' σέντρα Κατσαρού από δεξιά κακό τελείωμα του Βέλλιου.

Στο 86' με εκτέλεση πέναλτι ο Φωτόπουλου άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. ΓΚΟΛ!!! (Το πεναλτι το κέρδισε ο Καλλιώρας όταν μετά από βαθειά μπαλιά του Ζιάκα ανετράπη από τον Τσαντήλα).

Στο 88' σέντρα από αριστερά για το Παγκράτι ο Τσιγκόλη εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Σασιάκου και της άμυνας και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξιό παραθυράκι του Σασιάκου (ΓΚΟΛ !!!) 

Στο 91' ο Παπασιδέρης από κεφαλιά πάσα του Βέλλιου βρέθηκε μόνος του αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσαντήλα.

Kαλή η διαιτησία του κου Σουφλερού με βοηθούς Ζαφείρη και Τσαλίκα. 

Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ (Χρήστος Θεοχάρης) : Σασιάκος, Τσαγκαλίδης (Λ.Τ. 46' Δαλιάνης), Κατσαρός, Βούλγαρης, Λιάσκος Π., Βέλλιος, Γρίβας (Λ.Τ. 79' Ζιάκας), Μπλαράς, Καλλιώρας, Muharremi (90' Παπασιδέρης), Φωτόπουλος.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου