Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΣΦ : Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ 2010 1 - 0

23-3-2016

Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ 2010 1 - 0


Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο.Καλαποδίου αφού κέρδισε στο δημοτικό γήπεδο του Καλαποδίου την Α.Ε. Μακρακώμης - Σπερχιάδας 2010 με σκόρ 1 - 0. Ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε να γίνει ένας καλός αγώνας από δύο καλές ομάδες που ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο, με απότέλεσμα το τελικό σκορ να κριθεί στην δύναμη και στα στημένα. 


Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα :

Στο 13' από εκτέλεση φάουλ για την Ένωση ο Λυτάκης έπιασε το σουτ με τον Γκουλή να πέφτει και αποκρούει την μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Στο 19' από βαθειά μπαλιά του Βέλλιου, ο τερματοφύλακας της Ένωσης πρόλαβε μπλόκαρε την μπάλα πριν τον Καλλιώρα.

Στο 35' από σέντρα του Κατσαρού από αριστερά δεν πρόλαβε την μπάλα ο Φωτόπουλος.

Στο 40' ο Καλλιώρας από αριστερά προσπάθησε να "κρεμάσει" το Γιολδάση αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 45' ο Βέλλιος με εκτέλεση φάουλ, και λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Γιολδάση (πολύ δυνατός άνεμος),  θα στείλει την μπάλα στα δύχτια και θα γράψει το 1 - 0. ΓΚΟΛ !!!

Στο 56' από σέντρα του Λυμπέρη από αριστερά  και κεφαλιά του Ψυχογιού, ο Γκουλή με διπλή προσπάθεια θα αποκρούσει την μπάλα.

Στο 69' ο Λάπας σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κοντράρει στον Βούλγαρη και ο Γκουλής την διώχνει σε κόρνερ.

Στο 75' είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Παναγιώτη Κατσαρού (Δεύτερος σοβαρός τραυματισμός από αντίπαλο μετά τον τραυματισμό του Βασίλη Στεργίου) ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης. (Σε μια φάση κάληψης της μπάλας για να περάσει άουτ από τον Κατσαρό ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής μπήκε δυνατά και άτσαλα στη φάση με αποτέλεσμα να τον ανατρέψει). Το Δ.Σ. του Α.Ο.Καλαποδίου εύχεται περαστικά στον Παναγιώτη και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Στο 77' ο Λιάσκος με μακρινή μπαλιά βρίσκει τον Καλλιώρα που ξεφεύγει από δύο αντιπάλους και σουτάρει με τον Γιόλδαση να αποκρούει την μπάλα. (Υποψία πέναλτι πάνω στον Καλλιώρα από τον αντιπαλό ποδοσφαιριστή που τον ακολουθούσε).

Πολύ καλή η διαιτησία του Χρήστου Γιαννόπουλου και των βοηθών του Κουτσόβουλου και Μαρανδιανού.

Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ (Χρήστος Θεοχάρης) : Γκουλής, Τσαγκαλίδης, Κατσαρός (Λ.Τ. 75' Muharremi), Βούλγαρης, Λιάσκος Π., Γρίβας, Ζιάκας, Μπλαράς, Καλλιώρας, Βέλλιος (89' Δαλιάνης), Φωτόπουλος (91' Μαρτιναίος).


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου