Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΣΦ : Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ - ΜΑΛΕΣΙΝΑ 0 - 0


26-3-2016


Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ 0 – 0



Ισόπαλος με σκορ 0-0 έληξε ο αγώνας της 30ης αγωνιστικής της ΕΠΣΦ μεταξύ του Α.Ο.Καλαποδίου και της Μαλεσίνας που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο του Καλαποδίου. Οι καλές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν να γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες μεταξύ δύο καλών ομάδων. Η Μαλεσίνα (Ισως η καλύτερη ομάδα της Α' ΕΠΣΦ που πέρασε από το Καλαπόδι) στο πρώτο ημίχρονο είχε πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ   ενώ στη επανάληψη το Καλαπόδι στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με κορυφαία φάση το σουτ του Μπλαρά  στο 90’ που απέκρουσε ο Καρανάσιος.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα :

Στο 8’ από εκτέλεση κόρνερ του Muharremi, ο Φωτόπουλος αφύλακτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 11’ κλέψιμο του Μπαρκώση από το Ζιάκα και πάσα στο Δουσιώτη που προχώρησε για να πέσει στα πόδια του και να αποκρούσει την μπάλα ο Γκουλής.

Στο 13’ σε λάθος γύρισμα  του Ζιάκα  έκλεψε την μπάλα ο Δουσιώτης αλλά στο σουτ που έκανε μπλόκαρε την μπάλα ο Γκουλής.

Στο 19’ από εκτέλεση κόρνερ του Muharremi και διαδοχικές κεφαλιές των Βούλγαρη και Μπλαρά  ο τελευταίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 29’ σε εκτέλεση φάουλ ο Βέλλιος πάσαρε στον Muharremi που έκανε την σέντρα από αριστερά με τον Βούλγαρη να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα να κοντράρει στον Πάππο και να περνάει κόρνερ.

Στο 34’ κάθετη πάσα του Πέππα στον Κωτσαλά που αποφεύγει τον Γκουλή και πλασάρει για να διώξει την μπάλα ο Ζιάκας πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος.

Στο 39’ από κεφαλιά πάσα του Δουσιώτη ο Κωτσαλάς  προσπάθησε να “κρεμάσει”  τον Γκουλή χωρίς επιτυχία.

Στο 46’ κάθετη πάσα του Muharremi στον Καλλιώρα που έκανε κακό κοντρόλ ενώ πήγαινε αφύλακτος προς το αντίπαλο τέρμα.

Στο 49’ σε μακρινή εκτέλεση πλαγίου του Ζιάκα προς τον Καλλιώρα πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα ο Καρανάσιος.

Στο 66’ απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από το Λιάσκο με το Καρανάσιο να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ. Κόρνερ που εκτέλεσε ο Muharremi με την μπάλα να φτάνει στον Λιάσκος που με κακό κοντρόλ έχασε την ευκαιρία για κάτι καλό.

Στο 75’ σε μακρινή πάσα του Πέππα προς τον Κωτσαλά  πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα ο Γκουλής.

Στο 80’ εκτέλεση φάουλ από τον Κωτσαλά και σουτ του Ρούση η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 90’ μακρινό σουτ του Μπλαρά  απέκρουσε σε κόρνερ ο Καρανάσιος. Κόρνερ που εκτέλεσε ο Muharremi με τον Μπλαρά να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ δίπλα από το δεξιό κάθετο δοκάρι του Καρανάσιου.

 Πολύ καλή η διαιτησία του Τζοβάρα (μπήκε στο “πνεύμα” του αγώνα) και των βοηθών του Λιτοσελίτη και Κατσόγιαννου.

Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ (Χρήστος Θεοχάρης) :  Γκουλής, Τσαγκαλίδης, Ζιάκας, Βούλγαρης, Λιάσκος Π., Γρίβας, Muharremi (74’ Δαλιάνης) Μπλαράς, Καλλιώρας, Βέλλιος (90’ Μαρτιναίος), Φωτόπουλος (90’ Παπασιδέρης).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου