Κυριακή 3 Απριλίου 2016

31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΣΦ : ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ - Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ 1 - 1

2-4-2016

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ - Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ 1 - 1


Ισόπαλος με σκορ 1 - 1 έληξε ο αγώνας που έγινε στο γήπεδο των Καμένων Βούρλων μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Α.Ο.Καλαποδίου. Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος (Η ΕΠΣΦ πρέπει να να απαγορεύσει να γίνονται αγώνες σε γήπεδα όπως των  Καμένων Βούρλων) που έθεσε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα όλων των ποδοσφαιριστών αλλά και η "γκρίνια" χωρίς λόγο των γηπεδούχων μετέτρεψαν ένα αδιάφορο βοθμολογικά παιχνίδι σε ντέρμπι. Τα Καμένα Βούρλα προηγήθηκαν  με γρήγορο γκολ του Τομόρι στο 4' για να ισοφαρίσει ο Φωτόπουλος με κεφαλιά στο 49'


Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα :

Στο 4’ από λάθος του Ζιάκα έξω από την μεγάλη περιοχή, έκλεψε τη μπάλα ο Τομόρι, προχώρησε και πλάσαρε τον Γκουλή για να γράψει το 1–0 (ΓΚΟΛ!!!)

Στο 23’ από εκτέλεση φάουλ του Muharremi και κεφαλιά του Βέλλιου η μπάλα  πέρασε άουτ.

Στο 28’ από σέντρα του Τομόρι η μπάλα θα φτάσει στον Βαριανίτη, τον πρόλαβαν όμως  ο Γρίβας και ο Γκουλής με τον τελευταίο να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 30’ εκτέλεση φάουλ από τον Μπαγινέτα και κεφαλιά  του Σαΐνη η μπάλα πέρασε άουτ

Στο 33’ από εκτέλεση κόρνερ του Muharremi o Φωτόπουλος θα πιάσει την πρώτη κεφαλιά με το Μπαγινέτα Β. να αποκρούει, δεύτερη κεφαλιά από τον Φωτόπουλο με τον τερματοφύλακα των Καμένων Βούρλων να αποκρούει την μπάλα ξανά και στην συνέχεια να  σταματάει την φάση ο διαιτητής (Σφύριξε φάουλ πάνω στον Μπαγινέτα).

Στο 42’ από εκτέλεση φάουλ του Muharremi και αρχικό διώξιμο της μπάλας από τους αμυντικούς, ο Τσαγκαλίδης από μακριά έκανε το σουτ  με την μπάλα να κοντράρει στον Τσαπάρα και να περνάει κόρνερ.

Στο 49’ από εκτέλεση φάουλ του Βέλλιου και κεφαλιά του Φωτόπουλο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μπαγινέτα Β. για να γίνει το 1–1 (ΓΚΟΛ!!!).

Στο 51’ από εκτέλεση κόρνερ του Τομόρι και διαδοχικές κεφαλιές των Μπαγινέτα και Σαΐνη, ο Γρίβας σχεδόν πάνω στη γραμμή έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 69’ από σέντρα του Ζιάκα ο Βέλλιος δεν έπιασε τη κεφαλιά όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να περάσει η μπάλα άουτ.

Στο 71’ από σέντρα για την ομάδα των Καμένων Βούρλων από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Αντωνιάδη που σούταρε για να αποκρούσει με τα πόδια ο Γκουλής και στην συνέχεια σε νέο σουτ από το Μπαγινέτα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.   

Στο 80’ πολύ κάλο μακρινό σουτ από τον Μαρτιναίο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαγινέτα Β.

Στο 85’ ο Μαρτιναίος με τον Δαλιάνη άλλαξαν την μπάλα με τον τελευταίο να πλασάρει, ο Μπαγινέτας Β. όμως πρόλαβε και έξιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.


Καλός ο διαιτητής του αγώνα Τσιγαρίδας (που ανέχτηκε όμως την "γκρίνια" των γηπεδούχων) και των βοηθών του Καρανικόλα - Μαστρογιάννη.

Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ (Χρήστος Θεοχάρης) : Γκουλής, Τσαγκαλίδης, Ζιάκας, Βούλγαρης, Λιάσκος Π., Γρίβας, Muharremi (60' Μαρτιναίος), Μπλαράς, Καλλιώρας, Βέλλιος, Φωτόπουλος (72' Δαλιάνης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου