Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΣΦ : Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 2 - 0


9-4-2016



Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 2 – 0


Με σκορ 2-0 έληξε ο αγώνας μεταξύ του Α.Ο.Καλαποδίου και του Αστέρα Σταυρού, που έγινε στο δημοτικό γήπεδο του Καλαποδίου. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας έδειξε το κακό της πρόσωπο. Στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε και πίεσε την ομάδα του Σταυρού με αποτέλεσμα να πετύχει δύο όμορφα γκολ με τον Ανδρέα Μαρτιναίο (Το πρώτο γκολ που προήρθε από ομαδικό συνδυασμό είναι  ένα από τα πιο ωραία γκολ που έχουμε δει στο γήπεδο του Καλαποδίου). Από την άλλη η ομάδα του Αστέρα Σταυρού, μια καλά οργανωμένη ομάδα, έδειξε ότι αξίζει να παραμείνει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΦ (Της ευχόμαστε να το πετύχει).

Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα :

Στο 15’ από σέντρα του Βέλλιου από δεξιά και προβολή του Φωτόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 21’ από δυνατή εκτέλεση πλαγίου του Τσιλίκα προς την μικρή περιοχή της ομάδα μας και κεφαλιά του Μέγα, ο Γκουλής έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ (Η μπάλα πήγαινε άουτ).

Στο 38’ από εκτέλεση φάουλ του Μαρτιναίου και γύρισμα από αριστερά του Λιάσκου η μπάλα έφτασε στο Βέλλιο που ανενόχλητος απέναντι σε άδειο τέρμα έπιασε την κεφαλιά  και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 47’ από δυνατή εκτέλεση πλαγίου του Τσαγκαλίδη η μπάλα πέρασε απ’ όλους για να φτάσει στον Μαρτιναίο που με πλασέ την έστειλε ψιλά άουτ.

Στο 50’ από σέντρα του Τσαγκαλίδη από δεξιά και κακή προβολή από τον Καλλιώρα η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Κουράκη.

Στο 51’ ο Φωτόπουλος από αριστερά αφού απέφυγε τον αντίπαλο του, γύρισε την μπάλα στον Μπλαρά που έκανε το σουτ για να αποκρούσει την μπάλα ο Κουράκης, και στην συνέχεια της φάσης, προβολή από τον Καλλιώρα, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 60’ κάθετη πάσα του Μαρτιναίου στο Γρίβα που έκανε το σουτ για να διώξει σε κόρνερ ο Κουράκης.

Στο 67’ ο Muharremi (που είχε περάσει αλλαγή) άλλαξε την μπάλα  με τον Γρίβα και πάτησε με όμορφο τρόπο την μπάλα στον Μαρτιναίο που με δυνατό σουτ την έστειλε στο αριστερό “παραθυράκι” του Κουράκη (ΓΚΟΛ!!!).

Στο 76’ ο Μαρτιναίος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κουράκη και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (ΓΚΟΛ!!!).

Στο 88’ σε εκτέλεση φάουλ ο Λιάσκος πάσαρε στον Δαλιάνη που απέφυγε τον αντίπαλο του, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κουράκη.
 
Στο 92’ εκτέλεση φάουλ με πάσα προς τον Λιάσκο που έπιασε το σουτ για να αποκρούσει την μπάλα ο Κουράκης σε κόρνερ.

Καλή η διαιτησία του Κούδα (Χωρίς τα μεγάλα λάθη, που όμως στο πρώτο μέρος εκνεύρισε την ομάδα μας με την ευκολία που έδινε τα φάουλ στους αντίπαλους) και των βοηθών του Τσιγαρίδα – Κομήτη.

Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ (Χρήστος Θεοχάρης) : Γκουλής, Τσαγκαλίδης, Ζιάκας, Βούλγαρης, Λιάσκος Π., Γρίβας, Μαρτιναίος (80’ Καλαλές), Μπλαράς, Καλλιώρας (86’ Δαλιάνης) Βέλλιος (59’ Muharremi), Φωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου