Κυριακή 17 Απριλίου 2016

33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΣΦ : ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ - Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ 2 - 0

16-4-2016

 

ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ - Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ 2 - 0


Την ήττα γνώρισε ο Α.Ο.Καλαποδίου στο γήπεδο των Ευρυτάνων με σκορ 2 - 0 από τον τοπικό Ευρυτανικό (η δεύτερη ήττα στον Β' γύρο). Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις λόγο των τραυματισμών (Στεργίου, Κατσαρός, Παπασιδέρης), μακροχρόνιων απουσιών (Μακρής, Λιάσκος Γ.), καρτών (Ζιάκας), σχολικών υποχρεώσεων (Καραβίδας, Κοντελές, Σταύρου) αλλά και της σχολής προπονητών (Γκουλής, Βέλλιος, Μαρτιναίος) ...!!! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παρουσιαστεί η ομάδα μας με μόλις 11 ποδοσφαιριστές.....!!! (Στο ημίχρονο ήρθε κι ο Βέλλιος). Σαν να μην έφτανε αυτό, η απώλεια δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο (Φωτόπουλος, Δαλιάνης) οδήγησαν φυσιολογικά στην ήττα της ομάδα μας από μια καλή ομάδα όπως είναι ο Ευρυτανικός. Ομάδες όπως είναι ο Ευρυτανικός με την δικής τους ποδοσφαιρική κουλτούρα, το εκπληκτικό γήπεδο (ο καλύτερος χλοοτάπητας στην Α' ΕΠΣΦ), τους παράγοντες που νοιάζονται γι' αυτην, αλλά και την φιλοξενία τους (στο τέλος του αγώνα είχε εκδήλωση με άφθονο φαγητό και ποτό), αποτελούν "κόσμημα" για το τοπικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣΦ. Ο Α.Ο.Καλαποδίου ευχαριστεί το Δ.Σ. και την ομάδα του Ευρυτανικού για την φιλοξενία και επιφυλάσσεται να το ανταποδώσει με την πρώτη ευκαιρία.

Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα :

Στο 2’ σέντρα από τον Μπλαρά και κεφαλιά του Δαλιάνη η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 3’ σέντρα για την ομάδα του Ευρυτανικού και κεφαλιά του Αλεξίου η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 5’ ο Δαλιάνης άλλαξε την μπάλα με τον Muharremi με τον τελευταίο να κάνει το πλάσε και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 12’ σε εκτέλεση πέναλτι του Φωτόπουλου (ανατροπή πάνω στον Λιάσκο Παναγιώτη) ο Γιόβας πέφτει στην σωστή γωνία και μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 13’ σε κάθετη μπαλιά του Πασιάκου ο Διαμαντής πλασάρει τον Σασιάκο και κάνει το 1 – 0 (ΓΚΟΛ!!!).  

Στο 24’ σε εκτέλεση πέναλτι από τον Δαλιάνη (ανατροπή πάνω στον Καλλιώρα) ο Γιόβας μπλοκάρει ξανά την μπάλα. (δεύτερο χαμένο πέναλτι!!!).

Στο 35’ σε εκτέλεση φάουλ από Muharremi ο Φωτόπουλος με τον Δαλιάνη δεν πρόλαβαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα και να περνάει άουτ.

Στο 43’ κάθετη  μπαλιά για τον Ευρυτανικό πρόλαβε και έδιωξε αρχικά την μπάλα ο Σασιάκος στην συνέχεια αυτή έφτασε στον Αλεξίου που σέντραρε από αριστερά με τον Πασιάκο να πλασάρει αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

Στο 45’ από μπαλιά του Φωτόπουλου ο Δαλιάνη  έκανε κακό κοντρόλ με αποτέλεσμα ο Γιόβας να τον προλάβει και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 46’ από εκτέλεση κόρνερ του Μουτσέλου, ο Φούντας ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Σασιάκου (ΓΚΟΛ!!!).

Στο 58’ σε σουτ του Ντεμίρη,  απέκρουσε την μπάλα ο Σασιάκος.

Στο 67’ σε σουτ του Λιάσκου έξω από την περιοχή, ο Γιόβας μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 76’ είχαμε την αποβολή του Τσαγκαλίδη για επικίνδυνο παίξιμο πάνω σε αντίπαλο.

Στο 83’ σέντρα από δεξιά για τον Ευρυτανικό και κεφαλιά του Ντεμίρη, ο Σασιάκος μπλόκαρε την μπάλα.

Πολυ καλή η διαιτησία των Γουργιώτη - Παραστατίδη - Μπελή. 

Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ (Χρήστος Θεοχάρης) : Σασιάκος, Τσαγκαλίδης, Καλαλές, Βούλγαρης, Λιάσκος Π., Γρίβας, Καλλiώρας (λ.τ. 53' Βέλλιος), Μπλαράς, Δαλιάνης, Muharremi, Φωτόπουλος.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου