Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΣΦ : Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 1 - 2

23-4-2016

 

Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 1 - 2


Με ήττα τελείωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την περίοδο 2015 - 2016 ο Α.Ο.Καλαποδίου αφού έχασε στο δημοτικό γήπεδο του Καλαποδίου με σκορ 1 - 2 από την καλή ομάδα της Δάφνης Λιβανατών.Η ομάδα των Λιβανατών μπήκε δυνατά στο παιχνίδι (σε αντίθεση με την ομάδα μας) και προηγήθηκε με τον Παπαναστασίου στο 15’ για να ισοφαρίσει για την ομάδα μας ο Καλλιώρας στο 30’ (Μετά την φάση αυτή ζήτησε αλλαγή λόγο τραυματισμού). Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας είχε καλές ευκαιρίες για γκολ, αντί αυτού όμως η ομάδα της Δάφνης Λιβανατών προηγήθηκε ξανά και κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Έτσι ο Α.Ο.Καλαποδίου έκλεισε την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016 με δεύτερη συνεχόμενη ήττα (λόγο, έκτος των άλλων, και των πολλών ελλείψεων από τραυματισμούς), παρόλα αυτά είχε “κλειδώσει”  από την προηγούμενη αγωνιστική μια θέση στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΦ, για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο. Στο τέλος του αγώνα η ομάδα μας διοργάνωσε μια μικρή εκδήλωση με φαγητό και ποτά, στην οποία παρευρέθησαν  ποδοσφαιριστές και παράγοντες και από τις δύο ομάδες, αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδα μας τους οποίους ευχαριστούμε για την στήριξη τους όλη την χρονιά.

Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα :

Στο 8’ από σέντρα του Μακρόπουλου από δεξιά και προβολή του Κλωτσοτήρα, μπλόκαρε την μπάλα ο Γκουλής.

Στο 10’ από μπαλιά του Κλωτσοτήρα και αδύναμο πλασέ του Πούλου, μπλόκαρε την μπάλα ο Γκουλής.

Στο 14’ καθετή μπαλιά του Μαρτιναίου προς τον Δαλιάνη, ο τελευταίος με κακό πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 15’ από σέντρα του Μακρόπουλου και λάθος του Λιάσκου η μπάλα έφτασε στον Παπαναστασίου που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκουλή κι έκανε το 0 – 1 (ΓΚΟΛ!!!).

Στο 24’ σέντρα του Καλλιώρα από δεξιά, δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα με το κεφάλι ο Δαλιάνης.

Στο 30’ από σέντρα του Ζιάκα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Καλλιώρα που με πλασέ ισοφάρισε σε 1 – 1 για τον Α.Ο.Καλαποδίου (ΓΚΟΛ!!!).

Στο 36’ σε σουτ του Μαρτιναίου έδιωξε σε κόρνερ ο Καραμανώλης.

Στο 43’ από λάθος γύρισμα του Καλαλέ, η μπάλα έφτασε στο Πούλο που έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 51’ από σέντρα του Καλαλέ η μπάλα έφτασε στον Μαρτιναίο που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε για να αποκρούσει την μπάλα με τα πόδια ο Καραμανώλης και να την στείλει κόρνερ.

Στο 58’ από εκτέλεση φάουλ του Μαρτιναίου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό “παραθυράκι” του Καραμανώλη.

Στο 61’ μπαλιά του Κλωτσοτήρα στον Πούλο, που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκουλή  για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα της Δάφνης Λιβανατών με 1 – 2 (ΓΚΟΛ!!!).

Στο 64’ από εκτέλεση κόρνερ του Ζιάκα, ο Καραμανώλης μπλόκαρε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή της εστίας του (Υποψία ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή).

Στο 67’ από βαθειά κάθετη μπαλιά του Λιάσκου η μπάλα έφτασε στον Φωτόπουλο ο οποίος αφού ελίχθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή σούταρε με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραμανώλη.

Στο 88’ σε σουτ του Μαρτιναίου έξω από την περιοχή, ο Καραμανώλης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. 

Στο 89’ από σέντρα του Δαλιάνη (ήταν οφσάιντ) από αριστερά και κεφαλιά του Λιάσκου, μπλόκαρε την μπάλα ο Καραμανώλης.

Καλή διαιτησία από τους κ.κ.Αναγνώστου - Καλύβας - Τσουκνίδας.

Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ (Θεοχάρης Χρήστος) : Γκουλής, Καλαλές, Ζιάκας (87' Kola), Βούλγαρης, Λιάσκος Π., Γρίβας, Μαρτιναίος, Βέλλιος (83' Καραβίδας), Δαλιάνης, Καλλιώρας (λ.τ. 32' Παπασιδέρης), Φωτόπουλος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου