Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ανασκόπηση αγωνιστικής περιόδου 2013-2014

Πριν από περίπου ένα μήνα ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α' Φθιώτιδας για την περίοδο 2013-2014. Η ομάδα μας συμμετείχε σε αυτό για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, διαγράφοντας την καλύτερη πορεία από τότε που προβιβάστηκε στην Α' κατηγορία του νομού μας, γεγονός που γίνεται φανερό από τα στατιστικά στοιχεία κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Εξάλλου, η ομάδα μας έπαιξε εξαιρετικό, κατά γενική ομολογία, ποδόσφαιρο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς προσφέροντας όμορφες στιγμές στους οπαδούς της.
Συγκεκριμένα, η ομάδα μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από την ομάδα του Παμμωλιακού. Πρόκειται για την υψηλότερη θέση που έχει κατακτήσει η ομάδα μας στην ιστορία της. Δυστυχώς δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της ανόδου, καθώς προβιβάζεται μόνο ο πρωταθλητής του ομίλου, αλλά σε κάθε περίπτωση το επίτευγμα είναι ιστορικής σημασίας. Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν οι φήμες περί αναδιάρθρωσης των κατηγοριών από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, κάτι που ενδεχομένως θα σημάνει τον προβιβασμό της ομάδας μας στην Α1 Κατηγορία, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι. Ο ΑΟΚ σε 20 αγώνες σημείωσε 16 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, συγκεντρώνοντας συνολικά 49 βαθμούς. Επίσης, η ομάδα μας είχε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 80 γκολ (μέσος όρος 4 γκολ ανά αγώνα), αλλά και την τρίτη καλύτερη άμυνα, δεχόμενη 18 γκολ (μέσος όρος 0,9 γκολ ανά αγώνα). Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας αναδείχθηκε ο Βασίλης Καλλιώρας, ο οποίος σημείωσε συνολικά 24 γκολ (μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους σκόρερ της ομάδας μας στην κατηγορία ''ΣΚΟΡΕΡ 2013-2014'' της σελίδας μας).
Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της ομάδας μας για τις υπέροχες στιγμές που μας προσέφεραν φέτος και να ευχηθούμε να συνεχιστεί η φετινή προσπάθεια και την επόμενη χρονιά. Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον πρωταθλητή της Α1 Φθιώτιδας, Οπούντιο Μαρτίνου, αλλά και στους πρωταθλητές των 4 ομίλων της Α' Κατηγορίας, Παμμωλιακό, Ολυμπιακό Ανθήλης, Παγκρατιακό και Μαγνησιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου