Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αλλαγή προπονητή για τον ΑΟ Καλαποδίου

Με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ξεκίνησε ο σχεδιασμός της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Θεοχάρης αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης, ο οποίος θα αντικαταστήσει το Γιάννη Αποστόλου. Πρόκειται για προπονητή που κατάγεται από την περιοχή της Λιβαδειάς. Στο παρελθόν υπήρξε παίκτης σε πολλές ομάδες της Λιβαδειάς και της Λοκρίδας, κατακτώντας αρκετούς τίτλους και διακρίσεις. Θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους προπονητές της νέας γενιάς στο τοπικό ποδόσφαιρο, ενώ δυνατό του σημείο είναι η πολύ καλή δουλειά που κάνει στο τομέα της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών, αλλά και η ευχέρεια στην ανάδειξη νέων ταλέντων. Έχει διατελέσει για μια τριετία, περίπου, προπονητής του Ελατειακού, ομάδα η οποία θα βρεθεί στο δρόμο του και στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Χρήστος Θεοχάρης

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς τον απερχόμενο προπονητή, κ. Αποστόλου, για την προσφορά του στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε υγεία και κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

''Ο Α.Ο. Καλαποδίου ήρθε σε συμφωνία με τον κο Χρήστο Θεοχάρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.
Ο νέος προπονητής της ομάδας μας σε συνεργασία με το Δ.Σ. θα αρχίσει το σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο (Αποδεσμεύσεις & μεταγραφές).
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο Γιάννη Αποστόλου για τις υπηρεσίες προς την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει.''


Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου