Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Καμένα Βούρλα-ΑΟ Καλαποδίου 0-0

Σε αγώνα για την 24η αγωνιστική της Α' Φθιώτιδας ο ΑΟ Καλαποδίου απέδρασε με το βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο του Μώλου. Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε πολύ αποτελεσματικά στη δύσκολη αναμέτρηση, εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι καλούνταν να αντιμετωπίσει το δεύτερο της βαθμολογίας. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι δύο προπονητές προτίμησαν να προφυλάξουν αρκετούς παίκτες τους, καθώς την Τετάρτη οι δύο ομάδες αναμετρώνται στον ημιτελικό του Κυπέλλου με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Τα πήγε πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι, ενώ και δημιουργικά θα μπορούσε να είχε κερδίσει κάτι παραπάνω. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, σκληρό, με τις δύο ομάδες να κρατούν ανά διαστήματα τα ηνία και να πιέζουν, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Κάθε ομάδα είχε από δύο σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, για την ομάδα μας πρωταγωνιστές στις εν λόγω φάσεις ήταν οι Κάφαλης και Μακρής. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Γκουλής (Σασιάκος), Κατσαρός, Στεργίου, Αναγνώστου, Ζιάκας, Μπλαράς, Γρίβας, Καλλιώρας, Στάμος (Λιάσκος Π.), Μακρής, Δαλιάνης (Κάφαλης).
Με αυτή την ισοπαλία οι γηπεδούχοι έμειναν 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή και δείχνουν να αποχαιρετούν τον τίτλο. Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα το Σάββατο 28/2 με το Αρχάνι εντός έδρας. Μέχρι τότε όμως τα πάντα στο Καλαπόδι κινούνται γύρω από τον αγώνα της Τετάρτης, το μεγαλύτερο στην ιστορία της ομάδας μας!!! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ 0-0
ΑΡΧΑΝΙ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 0-2
ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 5-0
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ-ΣΤΥΛΙΔΑ 0-5
ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ-ΚΗΦΙΣΟΣ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ 0-0
ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ-ΕΝΩΣΗ 2010 1-2
ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ 1-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ 0-0
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 3-0 α.α.











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου