Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: ΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ-ΑΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, σύμφωνα με το γνωστό τραγούδι... Για όλους κάποια στιγμή έρχεται η ώρα των αποδείξεων, η κρίσιμη στιγμή, η ώρα που το μυαλό πρέπει να συγχρονιστεί με την καρδιά, την ψυχή, το πάθος και μέσα από όλα αυτά να βγει κάτι πολύ μεγάλο... Για τον ΑΟ Καλαποδίου η ώρα αυτή είναι την Τετάρτη 25/2/2015 στις 3 το μεσημέρι... Αυτή τη στιγμή οι παίκτες μας θα παραταχθούν στο γήπεδο του χωριού μας με ένα στόχο που μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε ακατόρθωτος: την είσοδό τους στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας, εκεί όπου περιμένει ήδη η Ένωση 2010!
Βέβαια, η αυριανή αποστολή της ομάδας μας μόνο εύκολη δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Κι αυτό γιατί απέναντί της θα βρει μια πολύ καλή ομάδα. Τα Καμένα Βούρλα αποτελούν μια μεγάλη δύναμη του φθιωτικού ποδοσφαίρου, βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Α' Κατηγορίας και σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα. Έχοντας στο ρόστερ τους ποιοτικούς παίκτες, ανεβάζουν αυτόματα το βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Έτσι, οι δύο ομάδες θα κληθούν σε 90 (ή 120) λεπτά αγώνα να λύσουν τις διαφορές τους οριστικά και αμετάκλητα. Ας δούμε όμως την πορεία της ομάδας μας μέχρι τώρα στο θεσμό:
- Ο ΑΟ Καλαποδίου έδωσε κατά σειρά τους εξής αγώνες:

  • Για την 1η φάση Αταλάντη '92-ΑΟ Καλαποδίου 0-7
  • Στη 2η φάση η ομάδα μας προκρίθηκε χωρίς αγώνα
  • Για την 3η φάση ΑΟ Καλαποδίου-Νέο Κρίκελλο 4-3
  • Για τα προημιτελικά ΑΟ Καλαποδίου-Μαγνησιακός 3-0
Εν αναμονή λοιπόν του μεγάλου παιχνιδιού βρίσκονται όλοι στο Καλαπόδι και πρώτοι από όλους οι παίκτες της ομάδας μας, που δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σουφλερός με βοηθούς τους Παραστατίδη και Σκάρλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 18/2 αλλά αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, όπως επίσης και ότι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το προηγούμενο Σάββατο σττα πλαίσια του πρωταθλήματος, με το σκορ να μένει στο 0-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου