Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ : Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ - ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ 1 - 2




Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ - ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ  1-2


Χθες η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Οπούντιο Μαρτίνου σε φιλικό αγώνα όπου δεν έλειψε το πάθος η τεχνική και η δύναμη μέσα σε αθλητικά πλαίσια και από τις δυο ομάδες.
Έγιναν πολλές καλές φάσεις και από τους δυο αντιπάλους με κυριότερες για το ΚΑΛΑΠΟΔΙ στο 3' με τον Μακρή και στο 35' με τον Κάφαλη, και για το ΜΑΡΤΙΝΟ στο 1' στο 16' στο 29' και στο 37'  η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες  0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι έπαιξαν επίσης ωραίο ποδόσφαιρο.
Το ΚΑΛΑΠΟΔΙ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν σε προσπάθεια του Κάφαλη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.
Το σκορ άνοιξε το ΜΑΡΤΙΝΟ ( 0-1 ) στο 66' με κοντινό σουτ ύστερα από πολλές διεκδικήσεις μέσα στην μικρή περιοχή από συμπαίχτες και αντιπάλους.
Το ΚΑΛΑΠΟΔΙ ισοφάρισε ( 1-1 ) στο 77' με τον Κάφαλη με διαγώνιο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αξιοποιώντας την πολύ ωραία βαθιά μπαλιά του Π. Λιάσκου.
Στο 80' με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή το ΜΑΡΤΙΝΟ έκανε το σκορ 1-2 και πήρε την νίκη.
Σίγουρα οι δυο τεχνικοί έβγαλαν πολλά συμπεράσματα για να βελτιώσουν τις ομάδες τους.

Ο  Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ  ΕΥΧΕΤΑΙ  ΣΤΟΝ  ΟΠΟΥΝΤΙΟ  ΜΑΡΤΙΝΟΥ  ΚΑΛΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ  ΕΠΙΤΕΥΞΗ  ΤΩΝ  ΣΤΟΧΩΝ  ΤΟΥ

ΓΙΑ  ΤΟ  ΚΑΛΑΠΟΔΙ  ΕΠΑΙΞΑΝ: Γκουλής - Καραβίδας - Κατσαρός - Βούλγαρης - Λιάσκος Π - Στεργίου - Βέλλιος - Μπλαράς - Κάφαλης - Μαρτιναίος - Μακρής - Μπουρλής Π - Καλλιώρας Β - Λιάσκος Ι - Σασιάκος - Καλλιώρας Ν - Κοντελές - Καλαλές.


ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΟΠΟΥΝΤΙΟ  ΕΠΑΙΞΑΝ: Καρανάσιος - Κουτσούμπας - Νικολόπουλος - Σπυριδάκης - Τσέλος - Δέδες - Καντού - Γκριτζάπης - Τσάφος - Κωτσαλάς - Κακάβας - Τζίμας - Μεχμέτογλου - Θεοδωρίδης - Στυλιανός - Καταραχιάς - Καλαμάτας - Κόκα - Πατσαρούχας - Δημητρέλης - Πέππας.































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου