Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Α' ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΦ : Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ - ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ 6 - 0

Για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας ο Α.Ο.Καλαποδίου επικράτησε εντός έδρας με το ευρύ 6-0 επί του Παμμωλιακού και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Καμένα Βούρλα.Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και η ομάδα μας παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο καθάρισε το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε μόλις στο 3' λεπτό ο Στεργίου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.Στο 16΄λεπτό ο Βούλγαρης με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής θα γράψει το 2-0 για την ομάδα μας.Το3-0 θα έρθει στο 33΄λεπτό από σουτ του Βέλλιου έξω από την περιοχή και στο 35΄λεπτό ο Μακρής αφού κοντρολάρισε τη μπάλα με το στήθος πριν πέσει στο έδαφος με μονοκομματο σουτ θα γράψει το 4-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κατέβασε ρυθμούς,κυκλοφόρησε τη μπάλα, και κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ με το δείκτη του σκορ να φτάνει στο 6-0 που ήταν και το τελικό σκορ.Συγκεκριμένα στο 53΄ λεπτό ο Κάφαλης θα μπει στη μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα γράψει το 5-0 και στο 76' λεπτό ο Δαλιάνης αφού απέφυγε αμυντικό και τερματοφύλακα με πλασέ θα γράψει το τελικό 6-0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ο.ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ (Χρήστος Θεοχάρης): Γκουλής, Γρίβας, Κατσαρός, Βούλγαρης, Π. Λιάσκος, Στεργίου, Βέλλιος, Μπλαράς (46' Λ. Κοντελές), Κάφαλης (55' Δαλιάνης), Μαρτιναίος, Μακρής (65' Ι. Λιάσκος).
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ (Τάκης Καρακούσης): Γεροθανάσης, Συλαίος, Αναγνώστου, Β. Φίλης, Χριστόπουλος, Ρόπμπας, Μ. Φίλης (70' Αλ. Καραδήμας), Τσάρας (67' Πασχάλης), Γ. Αναστασίου (46' Ε. Αναστασίου), Ε. Καραδήμας, Α. Καραδήμας






























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου